top logo

Thr Raaga Filluar në prill 20, 2000 është stacioni i dytë radio më të popullarizuara të Malajzisë ka bërë gradualisht një nga ato stacione radio që është bërë sinonim si një radio në internet për dëgjuesit e saj. Të Malaysians multi-kulturuar kanë marrë ethe për radio dhe Thr Raaga ka shfrytëzuar atë sjelljen e njerëzve të tyre për të krijuar një radio që është i njohur për paraqitjen e saj dinamike në radio. Thr Raaga është në mesin e disa nga ato stacione të cilat së bashku me të duke i dhënë eksperiencë emocionuese dhe cenuese muzikore të asnjë ndeshje të tjera të radio stacioni Malajzia është i njohur edhe për një grup e saj të info për tifozët e muzikës. Thr Gegar pëlqen të ketë dëgjuesit e tyre për të marrë pjesë në krijimin e playlists dhe programeve. Përpjekjet e tyre për të qenë i lidhur me dëgjuesit kanë paguar kur ata tani janë të pasur më shumë se 1.6 miliona dëgjuesit besnikë të cilat në një rrugë të shpejtë në rritje.
Vizion: Vizioni thr Gegar është thjesht të jetë stacioni më i këndshëm radio e Malajzisë.
Programet: Me theks më të mirë në muzikë Malajzisë së bashku me muzikë nga bota programet e tyre popullore janë:-

  • Mëngjes i gëzuar
  • Morning Fun Weekend
  • Tronditje 10-3
  • Mbrëmje tronditje
  • Night Raaga
  • Bregu mirë Lindje
  • E diel Options Night

Vizitoni Official Website: gegar.thr.fm

Thr Raaga
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Malaysia : Thr Raaga ]