top logo

FM Sinar është një nga Malajzisë radio stacioni më i famshëm në internet. Fm Sinar dëgjuesit luajnë zgjedhje Muzika më e mirë Retro jetojnë nga Kuala Lumpur, Malaysia. Shumica e kohës ata janë të njohura luan artistë muzikë me zhanre të ndryshme të muzikës si 60s retro, 70s, 80s dhe 90s etj. këngë rreth orës 24 orë live online. Sinar Fm themeluar në 1 mars 2004.

Sinar Fm disa programe të njohura janë :

  • 60 dhe 70 SINAR FM [ Sun 15:00 – 3:10pm ]
  • Arena Rock [ Hënë-Premte 19:00 – 7:10pm ]
  • Zemra shpërthim Dhe përkushtim [ Hënë-Premte 08:00 – 12jam ]
  • Dashuria Në Rays [ Sat 05:00 – 5:10pm ]
  • Rays [ Hënë-Premte 08:00 – 8:05jam ]
  • SMS Ray Fulamak Chart [ Sat 04:00 – 4:10jam ]
  • Info Trafik [ Hënë-Premte 5:20jam – 5:25jam ]
  • TI Sinar [ Hënë-Premte 19:00 – 7:05p ]

Për më shumë detaje : www.Sinar.fm

Sinar FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Malaysia : Sinar FM ]