RADIOROSAK

Info koment Stacione raport

RADIOROSAK adalah asalnya sebuah Radio Internet (e di si Deejay me WinAmp në mIRC32) e cila filloi operacionet në vitet e hershme 2002. Themeluar nga LOLA bashku Duan dhe Moos (MIRC scripting teknike) nga një radio Conti dhomë të vogël, shtëpi me qira në Indera Mahkota II deri në një Conti pak lëvizje (Terengganu dhe Sarawak). FM RADIOROSAK tani veprojnë në internet në ajër 24 orë në ditë në Cyberjaya.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.radiorosak.com

E-Mail: radiorosakazes@gmail.com

Gjuhe: malajas

Vend: Malaysia

Zhanret: /

loading...

Malaysia Radio Stations

Popular Stations