top logo
Putra Fm si një radio Universiteti bazë ka filluar të ofrojë një diplomë të Telekomunikacionit në 1998. Programi Putra FM thekson arsimimit të të rriturve, duke siguruar programe të edukimit, informacionit dhe argëtuese. Së pari radio saj digjitale universitet kampus në vend që të ketë katër specializime të Menaxhimit të Gazetarisë, Gazetari, Komunikimi korporatave dhe Komunikimi Njeriut. Putra FM është përdorur për qëllime akademike, Në mënyrë që komuniteti do të marrin përfitime, veçanërisht për sa i përket ekspozimit ndaj kulturës, Shkencës dhe Teknologjisë, duke përfshirë informacion dhe teknologji komunikimi. Putra Fm adresa faqen zyrtare është www.putrafm.upm.edu.my
Putra Fm
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Malaysia : Putra Fm ]