Pahang Fm

Info koment Stacione raport

Pahang Fm është për kërkuesit e radio stacionit me programe të pasuruar që jetojnë në Pahang, Malaysia. Pahang Fm është bërë shumë e popullarizuar dhe e saj radio më popullor që është transmetuar agimi deri në muzg çdo ditë në qytetin Pahang të Malajzisë. Një mundësi, është sllogani i Pahang FM dhe që përfaqëson një drejtim për muzikë të bukur të Malajzisë. Pahang Fm është themeluar nga Qeveria e Malajzisë në korrik 1966. Kjo është transmetuar nga Kuala Lumpur në qytete të gjithë vendin. Faqja zyrtare e Pahang FM është www.pahangfm.gov.my

Vend: Malaysia

Zhanret: /

loading...

Malaysia Radio Stations

Popular Stations