top logo

MyUFM is one of the frequently visited online Radio station of Malaysia started its journey at 93.6 Mhz frekuencave. MyUFM broadcasted for 3 orë në ditë në fillim, por më vonë u bë një nga dëgjuesve radio stacionit më të pëlqyeshëm në Malajzi. Ata kanë kaluar nëpër një proces të ndryshojë emrin dhe orarin programi u shlodh edhe. Ajo ka rritur edhe orë transmetim të 12 hours per day from 7.00 jam në 7.00 pm çdo ditë në javë.

Official website of MyUFM is www.myufm.net

MyUFM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Malaysia : MyUFM ]