top logo
Ju jeni duke dëgjuar një nga Malajzisë stacionit më të famshme radio internet Minnal FM. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. R&B, Soca, Bollywood Hits, Chutney selektive, Hip-hop dhe Reggae Muzikë mund të dëgjohet. Radio Minnal gjerë hedhur 24hours muzikë Variacion nga vetë stacioni i tyre në radio. Minnal FM jetojnë transmetimin nga Kota Bharu, Malaysia.
Minnal FM adresa web site zyrtar është minnalfm.rtm.gov.my
Minnal FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Malaysia : Minnal FM ]