KCFM Malajzia është një komunikim dhe masmedia të mesme që është transmetuar nga Malajzia. KCFM Malajzia është një nga disa radio stacione Malajzisë e cila është kryesisht një radio stacion malajziane, por duke u transmetuar nga Anglia. Ky stacion radio ndihmon njerëzit Malay jetojnë në Angli për t'u lidhur me Kulturës Malajzisë dhe traditën e saj. KCFM Malajzia Shumica e kohës luan këngë malezisht së bashku me shumë programe informative. KCFM Malajzia adresa e internetit është www.kcfm.my
KCFM Malaysia
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Malaysia : KCFM Malaysia ]