top logo
Qëllimi Kaban Fm kryesor është për të ndërtuar një lidhje të madhe mes gjendjes financiare të Malajzisë dhe popullin e saj. Kaban Fm gjithashtu vënë qasjen e saj në fusha të tjera FM radio programimit të tilla si sipërmarrjen, mënyrë, shëndetësor, sportiv, artet, dhe muzikë, si dhe për iniciativën e tij arsimor ekzekutiv. Kaban Fm është e vetmja 24 orë jetojnë stacion radio në Malajzi që vetëm fokusohet në programet e lidhura me biznesin dhe çështjet aktuale financiare. Faqja zyrtare e Kaban FM është www.kabanfm.my
Kaban Fm
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Malaysia : Kaban Fm ]