top logo

India Beat është një bazë në komunitet indian radio Malajzisë në internet. Vizioni i radios është që të jetë një medium që do të jetë shumë popullor dhe konsiderohet si radio e cila ofron dëgjuesit e tyre me të klasit të lartë muzikore indian dhe programet e radios bazuara në komunitet. India Beat është atje me komunitetin e tyre indian që jetojnë në Malajzi për të punuar si një medium ku ata do të gjeni lloje të ndryshme të shije indian muzikore për të ushqyer nevojën e tyre për nevojën indian muzikore nëpërmjet Indi Beat.

India Beat
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Malaysia : India Beat ]