top logo
Ikim FM është i vetmi stacion radio islame e qasjes davetit përmes mediave transmetuese të cilat operon 24 orë në ditë në të gjithë vendin, duke përfshirë Sabah dhe Sarawak. Ajo ishte një program që kombinon frymën didaktike dhe formën e programeve argëtuese janë gjithashtu nuk lënë pas dore. Paraqitur në 95% kur pjesa tjetër e gjuhës Malay në gjuhën arabe dhe angleze. www.IkimFm.my E themeluar në korrik 6, 2001.
Ikim FM
Please click on to play Button and wait for 10-20 seconds…

Na dërgoni problemi juaj


[ Malaysia : Ikim FM ]