top logo

Hitz FM është një popullore Malajzisë radio stacioni në internet. Hitz FM transmetuar 24hours doza të mëdha të Listat, Mëngjes Crew rewinds dhe thirrjet më të mira Gotcha, e fundit & drejt nxehta thashetheme nga Hollywood dhe lloj të ndryshme të lloj të fundit shumëllojshmëri të zhanret e muzikës. Hitz FM jetojnë transmetimin nga Malajzia. Hitz.fm themeluar në 31 Dhjetor, 1999-të.
Hitz FM adresa faqen zyrtare është hitz.fm

Fjalët FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Malaysia : Fjalët FM ]