top logo
Gempar Fm është për kërkuesit e radio stacionit me programe të pasuruar që jetojnë në Malajzi. Gempar Fm është bërë shumë e popullarizuar dhe radio e saj më popullor që është transmetuar nga agimi deri në muzg çdo ditë në qytetin Pahang të Malajzisë. Një mundësi, është slogani i njohur i Gempar FM dhe që përfaqëson një drejtim për muzikë të bukur të Malajzisë. Kjo është transmetuar nga Kuala Lumpur në qytete të gjithë vendin. Faqja zyrtare e Gempar FM është www.gemparfm.com
Zhurmë Fm
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Malaysia : Zhurmë Fm ]