top logo

Era Fm është e përkushtuar për playlists bukur dhe joshës ka krijuar një vend të vetin në mesin zemrën e të gjithë dashamirët e radio e Malajzisë. Era FM radio ka lindur për herë të parë në 1st Gusht, 1998. Për të gjithë ata që i pëlqen dhe admirojnë muzikë të bukur, atëherë ata patën asnjë zgjidhje të majtë, por që të jetë me Era FM, pasi ato janë në punë e vështirë për të gjetur muzikë të mirë, muzikës që do të të mbush me një nivel të tillë të lartë të kënaqësisë muzikore që ju do të kujtohet për një afat të gjatë. Malajzia është një vend me një numër kaq të madh të dëgjuesve të radios në internet. Si teknologji për radio transmetimit është përmirësuar shumë në mënyrë që e bën teknologjia ka përparuar në një epokë FM për të ofruar shërbime të pastër moderne radio drejtë në derën e përdoruesit. Përkushtimi i tyre për muzikën më të mirë ka qenë i paguar nga numri i madh i dëgjuesve ata kanë marrë rregullisht i cili është një numër i madh i dëgjuesit besnikë prej rreth katër milion çdo ditë.
Vizion: Vizioni i Era FM është e qartë dhe kjo është për të bërë Numri 1 Stacion radio Hit i Malajzisë.
Programet: Duke qenë stacioni numër një radio nuk është një detyrë e lehtë për të përmbushur. Së bashku me përpjekjet e ajo ka nevojë për programe të mëdha shumë. Era Fm nuk është përjashtim në këtë drejtim, disa nga programet e tyre popullore janë si më poshtë:

  • Morning Johara ERA
  • Muzikë ERAthon (10-1)
  • Muzikë ERAthon (1-4)
  • Shfaq Features
  • Meletop 40 ERA
  • Dance ERA
  • ERA kryerjen
  • Fundjavë

Vizitoni Official Website: www.era.je

Era FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Malaysia : Era FM ]