top logo

Cili Fm dëgjues do të thotë shumë, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio.
Cili Fm transmetuar në erëza më pikante në botë .. duan më shumë ?? Djegës përballuar me pothuajse këtu !!! Peshkatarët duan KAW !!!

Cili Fm adresa faqen zyrtare është cilifm.blogspot.com

Cili Fm
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Malaysia : Cili Fm ]