top logo
Operuar në gjuhën Malay Batu Kurau FM është një stacioni radio që po fiton terren në mesin e komunitetit radio Malajzisë. Si një stacion relativisht të re radio e Malajzisë kanë parë përmirësim të rëndësishëm në mesin e trafikut dëgjues dhe mbështetje. Për të marrë të përfshirë me Malajzia dhe komuniteti i tyre radio Batu Kurau FM është zgjedhje e përkryer.
Batu Kurau FM adresa faqen zyrtare është www.batukuraufm.blogspot.com
Woo gur FM
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Malaysia : Woo gur FM ]