top logo

Asyik Fm filluar transmetuar në shkurt 3, 1959 e cila operon në Building Radio Malaya Kuala Lumpur. Qëllimi Asyik Fm kryesor është për të bërë këtë kanal si një radio transmetues superiore ndaj konsolidimit 18 fiset e popujve indigjenë në gadishullin, Malaysia. Asyik Fm vlen qasjen e saj në fusha të tjera FM radio programimit të tilla si sipërmarrjen, mënyrë, shëndetësor, sportiv, artet, dhe muzikë, si dhe për iniciativën e tij arsimor ekzekutiv. Asyik Fm adresa e internetit është asyikfm.rtm.gov.my

Asyik Fm
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Malaysia : Asyik Fm ]