top logo
Amboi FM Malajzia është një komunikim dhe masmedia të mesme që është transmetuar nga Malajzia. Amboi FM Malajzia është gjerësisht i aftë për të jo vetëm për të siguruar programe cilësore standarte radio, por edhe një nga kanalet radio kryesore që ofron cilësi të pasuruar programe argëtuese. Si radio FM përmes rrjetit në internet po bëhet popullor nga dita në ditë, Amboi FM Malajzia ka krijuar një vend të rëndësishëm në mesin e komunitetit radio Malajzisë. Amboi FM Malajzia website adddress është amboifm.blogspot.com
Wow FM Malaysia
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Malaysia : Wow FM Malaysia ]