top logo
988 FM është një prej stacionit më të famshme në internet radio në Malajzi. Vërejtje muzikë nxehta më prerelease, 988 Fm zyrtarisht evoluar në të mirë të dëgjuarit radio stacioni kombëtar, dhe të folurit, lajmi i ri dy-kërkesë dhe muzikë për të promovuar një rresht të ri tregojnë front, ri formacion DJ, logo ri stacioni, imazh të ri dhe 988 më e mirë për të dëgjuar thirrjen e re të stacionit. 988 Fm Official Website Adresa është 988.com.my
988 FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Malaysia : 988 FM ]