Radio Des Jeunes (RDJ) FM 96.6 is a hit radio station broadcasting from Antananarivo, Madagascar. It plays Adult Contemporary, Më 40 / Pop Muzikë. It also provides the listeners with Hip Hop, Soul dhe R&B Muzikë, including with other entertaining programs, talk shhows, etj. RDJ FM official website address is www.rdj.mg
RDJ FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Madagascar : RDJ FM ]