Tingulli Radio Dago

Info koment Stacione raport

Dago Radio Sound është radioja zgjedhore e njerëzve dhe stacioni radio FM. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. Dago Radio Sound transmeton në zonën më të madhe të Madagaskarit dhe më gjerë. Dago Radio Sound sigurojnë muzikën më të mirë të specializuar, programet e komunitetit dhe artet.

Adresa e faqes në internet Dago Radio Sound është www.dagoradiosound.info

Vend: Madagascar

loading...

Popular Stations