Top Radio Tetova

Info koment Stacione raport

Më Radio Tetova është një jetojnë transmetimi radio stacioni në internet nga Maqedonia. Ky stacion radio është shumë popullor dhe duke luajtur zhanre të ndryshme të muzikës si krye 40, pop etj. Kjo është një 24 orë jetojnë kanal të radios në internet. Faqja zyrtare e Top Radio Tetovës është topradiotetova.ch

Vend: Maqedoni

Zhanret: /

loading...

Popular Stations