top logo

Radio VMRO Makedonija është një jo-fitimprurëse komunitet online dhe stacioni Raido FM në Maqedoni. Radio VMRO rinjtë internet radio stacion. Radio VMRO ofron një përzierje e muzikës, argëtim.

Radio VMRO Makedonija adresa website zyrtar është www.radiovmromkmakbt.myl2mr.com

Radio VMRO Makedonija
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Maqedoni : Radio VMRO Makedonija ]