top logo

Radio Sokollarcë luan hitet më të mëdha e sotme dhe në të njëjtën kohë hit është e djeshëm. Kjo është një paketë të plotë për ata dëgjuesit që ka tashmë u boared duke kërkuar një radio që luan sotme gjurmët big hit në muzikë. Pasi të keni një mendje për Radio Sokollarcë ju vetëm do të keni llojin e dridhura ju do të kujtohet për një kohë shumë të gjatë.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.radio-sokolarci.weebly.com

E-Mail: angelmalinovski28062006@gmail.com

Radio Sokollarcë
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Maqedoni : Radio Sokollarcë ]