Radio Slobodna Makedonija broadcasts both Macedonia and international music that varies too from genre to genre. Edhe pse zhanër i tyre kryesor i zgjedhjes është Pop dhe Rock, por ata nuk kanë asnjë problem duke luajtur këngë nga zhanret si hip hop, urban, r n b etj. Radio Slobodna Makedonija main vision is to play what their listeners will listen or if saying the other way what their listeners would like to listen.

Radio Slobodna Makedonija official website address is rsm.mk

Radio Slobodna Makedonija
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Maqedoni : Radio Slobodna Makedonija ]