top logo
Radio Merova është shpesh një jetojnë në stacionet neto radios maqedonase brenda Maqedonisë. Radio Merova dërguar një sistem ditë jetojnë me internet. Radio Merova sy-pamje do të jetë për të ditur traditat Maqedoni në nivel global, kompania përqëndrimi i tifozëve aktuale të cilat flasin gjuhën maqedonase dhe të jetojnë si brenda vendit dhe gjithashtu në një vend tjetër. Thjesht përmbajtjes Maqedonia priren të jenë të transmetuar me anë të këtij seksioni deri më tani. Radio Merova adresa faqen zyrtare është www.radiomerova.info
Radio Merova
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Maqedoni : Radio Merova ]