top logo

Radio Kavadarci është e lidhur me dëgjuesit e tyre dhe kjo është arsyeja pse ata mund të prodhojë disa programe të vërtetë të mëdha radio dëgjues i orientuar. Ata pranon reagimet e dëgjuesve të tyre me zemër të mirëpritur dhe duke i analizuar ato Radio Kavadar vendos disa programe të vërtetë të mahnitshme arsyeja pse ata kanë qenë kapjen e shumë dëgjuesve dashuri për radio e tyre.
Radio Kavadarci adresa faqen zyrtare është www.radiokavadarci.mk

Radio Kavadar
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Maqedoni : Radio Kavadar ]