top logo

If you don’t like some boring stuff a radio often presents one after one than Radio Kanal 1 mund të jetë përmbajtje të reja të bazuara në radio ju mund të jetë në kërkim për. Radio Kanal 1 do t'ju argëtojnë në një mënyrë shumë të këndshëm dhe të angazhohen. Ju do të gjeni veten të merrni tërhequr nga niveli i madh i angazhimit të radios.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.kanal1radio-mk.weebly.com

E-Mail: angelmalinowskyyofficialemail@gmail.com

Gjuhe: Macedonian

Radio Kanal 1
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Maqedoni : Radio Kanal 1 ]