top logo

Radio Fama Tetove është zyrtare radio bazuar muzika popullore e Maqedonisë. Kjo është një stacion shumë e shumë të popullarizuara radio në atje. Vizioni i tyre ishte për të paraqitur dëgjuesit e tyre një radio që së bashku me të luajnë formë të ndryshme të muzikës gjithashtu luan këngë nga historia e tyre kulturore e muzikës dhe nga muzika popullore.
Radio Fama Tetove adresa faqen zyrtare është www.radiofama.org

Radio Fama Tetove
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Maqedoni : Radio Fama Tetove ]