Radio 2 MRT

Info Comment Report

Radio 2 MRT është radio transmetimit në internet Maqedonisë 24 orë. Kjo është radio e dytë online nga RTM e cila është një transmetues të popullarizuara të mesme të transmetimit. MRT ka disa radio online që janë të njohura në të gjithë vendin dhe këtë Radio 2 MRT është një nga shumë dëgjuesit e tyre mbështetur radio stacion në internet.
Radio 2 MRT adresa website zyrtar është www.mrt.com.mk

Vend: Maqedoni

Zhanret: / /

Popular Stations