top logo
Radio 105 Bombarder është transmetuar nga Manastiri, Maqedoni. Tani është stacion radio shumë popullor në Maqedoni dhe 24hours online jetojnë në të gjithë web. Ky stacion radio luajnë zhanre të ndryshme të muzikës si muzikë Evropian, Më 40 / Pop. Radio 105 Bombarder Faqja zyrtare është www.105.makbots.com
Radio 105 Bombë
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Maqedoni : Radio 105 Bombë ]