Luaj Radio 90.4

Info koment Stacione raport

Luaj Radio 90.4 ka një ekip të madh, numër të mirë të dëgjuesve dhe playlists më të mira me trending muzikë çfarë tjetër është e nevojshme vetëm një mendje të radios dhe të fillojnë duke dëgjuar krye madhe 40 dhe muzika pop bazuar prezantim radio. Luaj Radio 90.4 gjithmonë luan lartë e linjës lartë tabelë muzikë për dëgjuesit e tyre muzikë lover.
Luaj Radio 90.4 Adresa zyrtare e internetit është www.playfm.mk

Vend: Maqedoni

Zhanret: /

loading...

Popular Stations