top logo

MX Radio 101.2 FM welcome all of you to the house of entertainment that has been designed to give you the best radio experience no matter wheather you are living in Macedonian or anywhere else in the world. With songs from the popular music artists of Macedonian and from the whole world MX Radio 101.2 FM është vendosur të gjithë për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri.

MX Radio 101.2 FM adresa e internetit është www.mxradio.com.mk

MX Radio 101.2 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Maqedoni : MX Radio 101.2 FM ]