top logo

Jo çdo lloj gjurmët e muzikës janë të dashur nga dëgjuesit në drejtim të muzikës disa janë të dashur nga dëgjuesit dhe disa nuk janë edhe aq shumë. This is also the reason for Music Garden Radio to chose only that music which is liked by their listeners and is trending at the moment. Kështu, Music Garden Radio cares about your musical choice.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.mjradiomk.blogspot.com

E-Mail: mjradiomkd@gmail.com

Gjuhe: Macedonian

Music Garden Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Maqedoni : Music Garden Radio ]