top logo

Modea FM 97.7 luan hitet më të mëdha e sotme dhe në të njëjtën kohë hit është e djeshëm. Kjo është një paketë të plotë për ata dëgjuesit që ka tashmë u mërzita duke kërkuar një radio që luan sotme gjurmët big hit në muzikë. Once you tune in to Modea FM 97.7 ju vetëm do të ketë llojin e dridhura ju do të kujtohet për një kohë shumë të gjatë.
Modea FM 97.7 Adresa zyrtare e internetit është www.modeafm.mk

Modea FM 97.7
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Maqedoni : Modea FM 97.7 ]