top logo

Metro Polis Radio mirëpresim të gjithë ju në shtëpinë e argëtimit që është projektuar për të ju japin përvojën më të mirë në radio pa marrë parasysh wheather ju jeni duke jetuar në Maqedoni apo kudo tjetër në botë. Me këngë nga artistë të muzikës popullore të Maqedonisë dhe nga e gjithë bota Metro Polis Radio është vendosur të gjithë për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri. Të playlists e Metro Polis Radio përmban edhe zhanret si pop, trokas, shkëmb, hip-hop, ekstazë, shtëpi elektro, vend, etj butë. Kështu, të jetë me Metro Polis Radio dhe për të marrë argëtuan 24/7.

Metro Polis Radio adresa e internetit zyrtare është www.metropolisradio.com.mk

Metro Polis Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Maqedoni : Metro Polis Radio ]