Folk Radio 106.5 FM

Info koment Stacione raport
Folk Radio filloi punën ne 31 dhjetor, 1993 dhe është një nga stacionet e para private të radios në Shkup.
Folk Radio 106.5 Stacioni FM është e vendosur në Kozle dhe është ndër studimin më të madh dhe më të bukur në Maqedoni. The 200 m2 vetë hapësirën të dedikuar për zyre dhe të kuptojë magjike quajtur Folk Radio.
Folk Radio punon me një ekip profesional. Spote reklamuese janë të regjistruar me zëra të famshme në TV dhe radio njerëzve dhe aktorëve. Numri i saktë dhe afati i përcaktuar reklama është gjithmonë e domosdoshme. Programi i Radio Folk sukses reklamuar shumë kompani që reklamat e tyre për të vazhduar me dëshirën e tij.
Sipas sondazheve të ratings të fundit për stacionin radio, Radio Folk renditet shumë të lartë. Me një fjalë Radio Folk ndryshojë disponimin tuaj – mirë.
Folk Radio 106.5 FM adresa website zyrtar është www.folkradio.com.mk

Vend: Maqedoni

loading...

Popular Stations