Radio Energjisë 94.4 FM

Info koment Stacione raport

Radio Energjisë 94.4 FM ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. R&B, Soca, Bollywood Hits, Chutney selektive, Hip-hop dhe Reggae Muzikë mund të dëgjohet.

Radio Energjisë 94.4 FM adresa website zyrtar është www.energyradio.eu

Vend: Maqedoni

Zhanret:

loading...

Popular Stations