top logo
Ju jeni duke dëgjuar qytetit Radio 94.7 FM nga Maqedonia. Kjo është një nga radio më popullore në Shkup, Maqedoni. Qyteti Radio 94.7 FM është transmetuar zhanre të ndryshme të muzikës si Alternative Rock, Elektronike dhe Dance. Ju lutem vizitoni faqen zyrtare të këtij radio stacioni në cityradio.com
Qyteti Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Maqedoni : Qyteti Radio ]