top logo
Nga dita në ditë Radio BRAVO gjithnjë e pushtuar epitetin radio më të bindur që ofron më shumë se cilësia, Programi i veçantë muzikor.
Radio Bravo Kumanovë gjetur audiencën e saj aq të shumta në mesin e të rinjve dhe në mesin dëgjuesit në vitet më të mira. Programi i muzikës në Radio BRAVO është një kombinim i stileve të ndryshme muzikore, vjetra dhe të reja.
Radio BRAVO pas 24 orë në ditë: në punë, gjatë kryerjes së detyrave tuaja sekojdevni, ndërsa pushimi, të menduarit, kissing, fjetur në ngrohtësinë intime e shtëpisë tuaj, në makinën tuaj …
Radio Bravo Kumanovë adresa web site zyrtar është RadioBravo.com.mk
Bravo Kumanovë
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Maqedoni : Bravo Kumanovë ]