top logo
Antenë 5 FM është një transmetimi radio stacion popullor nga Maqedonia. Ky stacion radio është shumë popullor në këtë vend dhe të famshëm për të luajtur zhanre të ndryshme të muzikës si krye 40, pop etj. Faqja zyrtare e Antena 5 FM është www.antenna5.com.mk
Antenë 5 FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Maqedoni : Antenë 5 FM ]