Radio Lusa

Info koment Stacione raport

Portugalisht radio transmeton në botë përmes internetit, 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Ftoni miqtë tuaj dhe të bashkohet më të mirë portugez radio që zbulon talente të reja. Këtu ju mund të bëni kërkesën tuaj muzikore. Unë shpresoj se të gjithë dëgjuesit tanë këtu gjeni gëzim, miqësi, zhurma e këngëve më të mira.

Radio Lusa adresa website zyrtar është www.radio-lusa.blogspot.lu

Vend: Luxembourg

Zhanret:

loading...

Popular Stations