Radio LNW

Info koment Stacione raport

Radio LNW ndaluar përzierje njëzet e katër orë jo e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Grupi i tyre në shënjestër mosha audienca është 15 në 30. Stacioni Radio LNW luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. Hip Hop, Urban, Underground mund të dëgjohet. Radio LNW adresa e internetit është radiolnw.lu

Vend: Luxembourg

Zhanret: / /

loading...

Popular Stations