Radio Dudelange

Info koment Stacione raport

Radio Dudelange njëzet e katër orë non stop përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Grupi i tyre në shënjestër mosha audienca është 15 në 30. Stacioni Radio Dudelange luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. Hip Hop, Urban, Underground mund të dëgjohet. Radio Dudelange adresën e internetit është dudelangefm.lu

Vend: Luxembourg

Zhanret: / /

loading...

Popular Stations