LNW Entertainment

Info koment Stacione raport

LNW Entertainment luan njëzet e katër orë në ditë non stop përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni LNW Entertainment luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. Grupi i tyre në shënjestër mosha audienca është 15 në 30. Hip Hop, Urban, Underground mund të dëgjohet. LNW Entertainment adresën e internetit është radiolnw.lu

Vend: Luxembourg

Zhanret: /

loading...

Popular Stations