top logo

JokeFM is a online music radio station. JokeFM broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. JokeFM has something for all discerning music lovers.

JokeFM official website address is www.joke-magazin.de

JokeFM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Luxembourg : JokeFM ]