top logo

Eldoradio ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

Eldoradio adresa zyrtare e internetit është radio.eldo.lu

Eldoradio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Luxembourg : Eldoradio ]