top logo

Zip FM ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. muzikë elektronike dhe Dance mund të dëgjohet.
Zip FM adresa website zyrtar është www.zipfm.lt

Zip FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Lithuania : Zip FM ]