top logo
Ziniu Radijas është një radio stacion që transmeton program FM përmes rrjetit të internetit globale. Dëgjuesit mund të dëgjojnë Lajme, Diskuto tregon kudo ka qasje në internet. Ziniu Radijas transmeton programin e tyre me pajisje varg mesi i cili siguron cilësi optimale të shëndosha dhe 99% Operacioni i vazhdueshëm.
Lajme Radio adresa web site zyrtar është www.ziniur.lt
Lajme Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Lithuania : Lajme Radio ]