top logo

Utenos Radijas broadcasts both Lithuania and international music that varies too from genre to genre. Edhe pse zhanër i tyre kryesor i zgjedhjes është Pop dhe Rock, por ata nuk kanë asnjë problem duke luajtur këngë nga zhanret si hip hop, urban, r n b etj. Utenos Radijas main vision is to play what their listeners will listen or if saying the other way what their listeners would like to listen.

Utenos Radijas official website address is www.utenosradijas.lt

Utenos Radijas
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Lithuania : Utenos Radijas ]